...
wedliny
Przekąski - Chrupiące paluszki z ciasta drożdżowego

Przekąski

Przekąski

Chrupiące paluszki z ciasta drożdżowego serwowane do drinków i przekąsek: talerza wędlin, serów, oliwek, salami, szynki parmeńskiej, pieczonych mięs i sałatek.

Ich fenomen tkwi w prostocie. Są pyszne, chrupiące i można łączyć je praktycznie ze wszystkim. Owiń je włoską wędliną, dodaj połamane na kawałki do zupy, zajadaj się dżemem lub kremem czekoladowym grissini zamiast łyżeczką. Jedz je solo, podawaj na desce serów i wędlin – zapewniamy, nie można się od nich oderwać!

Wyświetlanie 1–12 z 31 wyników

Shopping Cart
0
    0
    Twój koszyk
    Twój koszyk jest pustyWracam do sklepu
    Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.