...
wedliny
Octy - region pochodzenia : EMILIA ROMANO

Octy

Octy

Region pochodzenia : EMILIA ROMANO

We Włoszech każda tradycyjna rodzina używa na co dzień octu balsamicznego praktycznie do wszystkiego, od sałatek, prze dania mięsne aż po lody. W naszej ofercie posiadamy:
– octy białe – jako dodatek do zielonych sałatek, marynat do ryb, sushi, risotto, białego mięsa lub krewetek,
– octy różowe – jako dressing do gotowanych i suszonych warzyw, pieczonych ryb, owoców morza, skorupiaków oraz sera,
– octy czarne – jako dodatek do marynat mięsnych, grillowanego mięsa, sałatek owocowych, kawioru, pizzy, deserów, omletów,
– kremy octowe świetnie sprawdzają się jako dekoracja dań, lodów, deserów czy Carpaccio.

Wyświetlanie 1–12 z 14 wyników

Shopping Cart
0
    0
    Twój koszyk
    Twój koszyk jest pustyWracam do sklepu
    Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.